smart fortwo by Carlsson

Brabus a fost primul, acum Carlsson încearcă să dea dovada proceperii cu un tuning pentru smart fortwo, cel mai mic model aflat sub umbrela Mercedes.

smart fortwo by Carlsson smart fortwo by Carlsson

smart fortwo - plus de agresivitatePentru că este o maşină minusculă, care nu posedă prea multe trăsături care să o recomande pentru tuninguri avansate,smart fortwo reprezintă în primul rând o provocare şi de abia apoi un material propice de a fi preparat. Cu toate astea atelierele specializate în personalizarea modelelor Mercedes se joacă ocazional şi cu mezinul german.

Carlsson este casa de tuning care ne prezintă astăzi noile tendinţe pentru smart fortwo. Accesoriile puse la dispoziţie de Carlsson vizează în principal aspectul estetic, constând în spoilere noi, evacuări noi, şi jante pe 16 sau 17 inchi, puse în evidenţă de suspensia coborâtă. În interior, noutăţile sunt făcute din aluminiu şi îmbracă pedalele şi levierul frânei de mână.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.