SR Project Cyphur: un Mercedes E63 AMG break cu atitudine

Canadienii de la SR Auto nu sunt chiar cei mai cunoscuţi oameni din lume când vine vorba despre tuning auto. Hamann, AC Schnitzer sau Hennessey au un renume mult mai mare decât SR Auto, însă una dintre creaţiile canadienilor atrage cu siguranţă atenţia pasionaţilor de tuning curat.

SR Project Cyphur: un Mercedes E63 AMG break cu atitudine SR Project Cyphur: un Mercedes E63 AMG break cu atitudine

Mercedes-Benz E-Class break e considerat uneori drept maşina perfectă pentru o familie. Iar canadienii de la SR Auto nu contrazic acest lucru, ci vor doar să ofere o alternativă cu mai multă atitudine pentru familii cu atitudine.

Denumit „Cyphur”, Mercedesul E63 AMG break care a picat pe mâna celor de la SR Auto a primit o sumedenie de accesorii vizuale marca Brabus şi un set de jante care completează cu succes întregul pachet.

Şi întregul pachet e reprezentat de o maşină vopsită în totalitate în negru, cu jante de 20 de ţoli cu spiţe negre şi accente portocalii, un kit de suspensie H&R şi o grămadă de elemente din fibră de carbon marca Brabus, printre care „fusta” pentru bara din faţă, prizele de aer, difuzorul de aer din bara de protecţie spate şi aripile.

Cei de la SR Auto nu au dat nici un detaliu despre modificările aduse motorului, însă chiar şi în formă standard, V8-ul de 5,5 litri care dezvoltă 525 de cai-putere ar trebui să fie suficient pentru orice familie grăbită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.