Subaru WRX STI by Perrin

Subaru WRX STI şi tuningul sunt două noţiuni strâns înrudite, multe astfel de hot hatch-uri întrând pe mână specialiştilor în prepararea modelelor nipone. Perrin nu face excepţie şi dotează un STI nu doar cu fortă brută, ci şi cu un foarte interesant motiv exterior, ce ne aduce aminte de un joc al copilăriei.

Subaru WRX STI by Perrin Subaru WRX STI by Perrin
Subaru WRX STI by PerrinTunerul american Perrin profită de imensul potenţial de tuning al propulsorului Boxer de pe Subaru WRX STI şi aduce modelul cât mai aproape de pragul celor 400 de cai. De fapt, puterea exactă obţinută din unitatea de 2,5 litri, în standard cu 305 CP , este de 385 CP şi cuplul atinge valoarea de 540 Nm.

Plusul de putere a fost realizat prin schimbarea unităţii turbo standard cu una GT3071R şi a sistemul de evacuare, cu unul sport, cu tiraj îmbunătăţit şi un nou catalizator. Computerul a suferit o resoftare pentru a susţine noile modificări tehnice. Lista modificărilor tehnice continuă cu kit de suspensie H&R, bări stabilizatoare şi jantele Konig de 17 inchi, "îmbrăcate" de pneuri sport Yokohama Advin Neova.

Pe lângă modificările de natură tehnică, exteriorul atrage în mod deosebit prin desenul uşor bizar. Nu putem decât să constatăm că designerii motivelor exterioare au, probabil, o mare pasiune pentru Tetris şi au simţit nevoia de a îşi exprima vizual această obsesie. Pierdut în multitudinea formelor desenate, se întrevede logoul tunerului, deloc subtil dacă ar fi fost aplicată pe un model mai sărac în detalii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.