Tesla Model S, încălţată cu ADV.1

Tesla Model S devine, cu fiecare poză apărută pe Internet, plăcerea vinovată a iubitorilor de maşini frumoase. Sincer, îţi mai pasă că nu are motor termic şi că este o frumuseţe exclusiv electrică?

Tesla Model S, încălţată cu ADV.1 Tesla Model S, încălţată cu ADV.1

Sigur, este destul de greu să iei în serios o maşină care se încarcă de la baterii. Ni se pare că maşinile electrice „trişează”, căci par să aibă tot ce le trebuie din start, fără să trebuiască să muncească pentru performanţe. Îţi vei confirma asta imediat ce vei intra pe YouTube şi vei urmări unul sau două clipuri cu Model S testat pe dyno

Doar pentru că nu scoate decât un bâzâit înfricoşător, asta nu înseamnă că cei 415 cai-putere ai lui model S nu sunt reali. Tesla, începem să te placem din ce în ce mai mult, iar asta ne îngrijorează cumva. 

(mai sus vei găsi o galerie foto simpatică, cu un Model S încălţat cu jante de la ADV.1)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.