Toyota Yaris Tailback Concept

Modelul preparat pentru SEMA SHOW este de două ori verde: o dată în exterior şi o dată sub capotă.

Toyota Yaris Tailback Concept Toyota Yaris Tailback Concept

In spate rezervorul de gazEvident, nu vorbim despre un motor vopsit în verde, ci de unul modificat pentru a funcţiona cu gaz natural comprimat, rezervorul acestui regăsindu-se în partea din spate, frumos decorat. Şi în acest caz modelul prezentat oficial de Toyota este preparat de MVdesignz, ce au venit cu spoilere noi, uşi spate sinucigaşe automate şi un set de roţi DPE.

Interiorul multimedia este asigurat de un sistem audio video Pioneer cu doua monitoare ce pot afişa semnal video preluat de la iPod-ul integrat, imaginea de ansamblu fiind completată de scaunele din peiele cu o cusătura orginală. Aşadar, se poate numi acest concept, tuning ecologic?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.