Tratament special pentru Range Rover Evoque de la Hamann

Autor: Dan Vache 20 iul. 2012 Tuning auto

Pentru noul Range Rover Evoque, tunerul german a pregătit o serie de upgrade-uri care intervin atât asupra exteriorului cât şi sub capota motorului, unde vine cu un surplus de putere pentru fiecare motorizare în parte.

Dar să începem cu aspectul exterior, care a fost îmbunătăţit prin montarea unui spoiler frontal extrem de agresiv, cu prize de aer generos dimensionate şi lumini de poziţie cu LED-uri integrate. Nici spatele nu arată rău deloc, ci din contră, inspiră forţă şi sportivitate datorită adoptării unei evacuări duble centrale şi unei imense aripi deportante plasată în partea superioară a lunetei.

Pentru montarea unor jante de 22 inch a fost nevoie de lărgirea aripilor care a dus la creşterea lăţimii maşinii cu 70 mm. Noile jante pot fi de diferite modele şi în diverse culori. În interior, tunerul propune o tapiţerie din piele fină cu cusături decorative şi care sunt asortate cu covoraşele personalizate.

La capitolul performanţe, Hamann oferă un kit de putere pentru toate cele trei motorizări. Propulsorul diesel de 2.2 litri, disponibil în variantele de 150 şi 190 CP, a primit un plus de putere de 31 CP şi 65 Nm iar unitatea pe benzină de 2.0 litri este dopată cu 38 CP şi 55 Nm.

Pentru a oferi o stabilitate şi o manevrabilitatea mai bună, pachetul de tuning vine şi cu o suspensie sport care coboară garda la sol cu 30 mm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide