Tuning a la femme - Honda CR-Z Intersection

Dedicat în special doamnelor, Honda CR-Z Intersection este o ediţie specială creată în stil fashion, cu multe culori vii, a căror destinaţie este foarte clară...cel puţin pentru un bărbat.

Tuning a la femme - Honda CR-Z Intersection Tuning a la femme - Honda CR-Z Intersection

Honda CR-Z Intersection se doreşte a fi o ediţie limitată fiind "tunată" într-un stil fashion. Exteriorul a fost creat de CARIZZMA by RM (partener Parotec), iar cel mai frapant lucru este culoarea portocalie a jenţilor. Aceaste jante au fost gândtite pentru a fi folosite primăvara şi vara, iar toamna şi iarna, jantele vor fi schimbate cu unele de culoare neagră.

În ceea ce priveşte interiorul, la care ne rezumăm şi spunem că este foarte viu colorat, a fost creat de design-erul britanic Eley Kishimoto. Dorinţa design-erului a fost de a creea un interior "top fashion", dar gustul fiecăruia dintre noi nu se poate discuta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.