Tuning de… frustrat? VW Golf 3 cu look de BMW Seria 3

Autor: ProMotor acum 5 ani Tuning auto

Atât Volkswagen Golf, cât şi BMW Seria 3 sunt unele dintre cele mai căutate maşini pentru preparări şi modificări în lumea tuningului auto. Însă o combinaţie între cele două este, într-adevăr, un lucru inedit.

BMW Seria 3 E46 tunat? Nu, e un VW Golf 3 cu bot de BMW Seria 3 E46...

Nu neapărat şi reuşit, deşi maşina tunată din aceste imagini dă dovadă de foarte multă grijă la detalii şi la finisarea generală. Ceea ce, din păcate, nu este suficient pentru a putea fi catalogată drept o creaţie de nota 10.

Văzută în oglinda retrovizoare, maşina de faţă îi va induce pe cei mai mulţi în eroare, fiind uşor să îţi închipui că vei fi depăşit de un BMW M3. Farurile şi grila sunt o carte de vizită inconfundabilă, spoilerul masiv inspiră mai mult forţă decât kitsch, iar aripile puternic evazate te fac să te gândeşti la o maşină de curse.

Bosaje exagerate, roti normale, spate made in grajd... de ce acest tuning?

Imaginea devine penibilă, însă, o dată ce vezi maşina din lateral. Cel mai mult deranjează dimensiunea prea mică a roţilor faţă de bosajele exagerate, mai ales că nici nu vorbim de un set de jante cu un design adaptat. Pe urmă ajungem în spate, unde spoilerul de pe hayon şi, mai ales, stopurile lasă o puternică impresie de „tuning în grajd”.

Acest VW Golf 3 cu bot de BMW Seria 3 E46 ridică multe semne de întrebare. Una dintre ele ar putea fi: nu era mai ieftin dacă proprietarul şi-ar fi cumpărat pur şi simplu un BMW second hand? Sau omul a vrut să combine pasiunea de a-şi conduce Golful cu visul de a avea un BMW…

VOI CE CREDEŢI DESPRE GOLF-UL CU FAŢĂ DE BWM?

Combinatie intre pasiunea de a conduce un VW Golf 3 si visul de a avea un BMW Seria 3 E46
Comentarii
Inchide