Tuning de vis sau de coşmar? BMW cu lambo-doors, vopsit auriu şi lăţit la maximum

Autor: Oraan Mărculescu 25 sept. 2012 Tuning auto

Cel mai important lucru pe care nu l-am menţionat despre această maşină tunată este că vorbim de un BMW făcut de o firmă de tuning… chinezească! Deci toate exagerările pot fi explicate oarecum prin sintagma ”Made in China”.

După cum cei mai mulţi dintre voi şi-au dat seama, este vorba despre un BMW M3, care a primit un tratament extrem: aripi lăţite bizar de mult, adăugarea unor fante de aerisire cam inestetice şi dotarea maşinii cu un eleron pantagruelic, dar necizelat (avem mari îndoieli privind îmbunătăţirea aerodinamicii).

Pentru că exista ”pericolul” ca aceste modificări să nu atragă suficient de mult atenţia, caroseria BMW-ului a fost îmbrăcată într-o folie cu aspect de aur, fiind cunoscut apetitul chinezilor cu bani pentru orice arată ca acest metal preţios (chiar dacă, în realitate, nu e din aur…).

Lucrurile nu se opresc aici: se pare că tunerul chinez a intervenit şi asupra motorului V8, căruia i-a crescut puterea până la peste 500 CP, în timp ce viteza maximă este acum de circa 325 km/h. Cât costă această creaţie discutabilă, nu ştim, dar cu siguranţă creatorului îi va fi foarte uşor să găsească un client.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide