Tuning de... frustrat? VW Golf 3 cu look de BMW Seria 3

Din faţă, pare doar un BMW Seria 3 E46 cu un spoiler mai ciudat. În rest, însă, maşina poate fi arătată cu degetul. Şi nu pentru că ar fi o reuşită. Dimpotrivă - vedeţi imaginile!

Tuning de... frustrat? VW Golf 3 cu look de BMW Seria 3 Tuning de... frustrat? VW Golf 3 cu look de BMW Seria 3

Atât Volkswagen Golf, cât şi BMW Seria 3 sunt unele dintre cele mai căutate maşini pentru preparări şi modificări în lumea tuningului auto. Însă o combinaţie între cele două este, într-adevăr, un lucru inedit.

Nu neapărat şi reuşit, deşi maşina tunată din aceste imagini dă dovadă de foarte multă grijă la detalii şi la finisarea generală. Ceea ce, din păcate, nu este suficient pentru a putea fi catalogată drept o creaţie de nota 10.

Văzută în oglinda retrovizoare, maşina de faţă îi va induce pe cei mai mulţi în eroare, fiind uşor să îţi închipui că vei fi depăşit de un BMW M3. Farurile şi grila sunt o carte de vizită inconfundabilă, spoilerul masiv inspiră mai mult forţă decât kitsch, iar aripile puternic evazate te fac să te gândeşti la o maşină de curse.

Imaginea devine penibilă, însă, o dată ce vezi maşina din lateral. Cel mai mult deranjează dimensiunea prea mică a roţilor faţă de bosajele exagerate, mai ales că nici nu vorbim de un set de jante cu un design adaptat. Pe urmă ajungem în spate, unde spoilerul de pe hayon şi, mai ales, stopurile lasă o puternică impresie de "tuning în grajd".

Acest VW Golf 3 cu bot de BMW Seria 3 E46 ridică multe semne de întrebare. Una dintre ele ar putea fi: nu era mai ieftin dacă proprietarul şi-ar fi cumpărat pur şi simplu un BMW second hand? Sau omul a vrut să combine pasiunea de a-şi conduce Golful cu visul de a avea un BMW...

VOI CE CREDEŢI DESPRE GOLF-UL CU FAŢĂ DE BWM?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.