Tuning extrem vizual: Seat Leon Cupra R by J.E. Design

Cu un look mai agresiv şi dopat cu 330 CP, Seat Leon Cupra R by J.E. Design se vrea a fi un soi de Don Juan pentru dependenţii de adrenalină.

Tuning extrem vizual: Seat Leon Cupra R by J.E. Design Tuning extrem vizual: Seat Leon Cupra R by J.E. Design

Seat Leon Cupra R by J.E. DesignCei de la J.E. Design au pregătit pentru Seat Leon Cupra R un upgrade de putere, asociat cu modificări ale suspensiei şi caroseriei. Pentru a creşte puterea propulsorului de 2,0 litri TSI cu 65 CP, cei de la J.E. Design au rescris unitatea de control a motorului (ECU), au montat un filtru de aer sport şi un nou sistem de evacuare.

Toate modificările au avut ca efect creşterea puterii maxime la 330 CP. În performanţe, plusul de putere se poate traduce astfel: 5,8 secunde până la 100 km/h şi o viteză maximă de 268 km/h.

Pentru ca hergelia să poată fi ţinută în frâu, au fost aduse şi modificări asupra trenului de rulare, în speţă amortizoarelor şi arcurior, rezultând o gardă la sol redusă cu 40 de mm faţă de standard. Maşina a fost echipată cu jante din aliaj uşor cu un diametru de 19 inch, ceea ce face ca puterea să fie mai eficient utilizată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.