Tuning în stil hot-rod pentru Porsche 356

Autor: Tudor Rus 26 nov. 2012 Tuning auto

A venit momentul să vă facem cunoscută o altă variantă de tuning pentru Porsche 356, de această dată în stil hot-rod. Şi pentru că acum putem face comparaţie cu prima versiune de tuning, să vedem în ce constau exact modificările aduse străbunicului popularului 911.

Fabricat în 1955, modelul Porsche 356 A a rămas un 356 doar cu numele, după ce tunerii au terminat cu el. Asta pentru că şasiul vine de pe un alt model Porsche, 914-6, în vreme ce discurile de frână ventilate au aparţinut unui 934. Şi asta nu e tot, până şi instrumentele de bord sunt împrumutate, de data aceasta de la un model 911.

Deşi se pare că maşina ar fi vrut să exprime supleţe şi forţă – lucru sugerat de numeLe Silver Bullet ce i-a fost atribuit – modificările aduse caroseriei au transformat-o mai degrabă într-un cocoşat de la Notre Dame. La alura stângace contribuie şi jantele de 17 inci, precum şi neinspiratele admisii de aer de la nivelul caroseriei.

La capitolul motorizare, sub caroseria ciudatei arătări se ascunde un propulsor în 6 cilindri capabil să scoată 279 CP, reprezentând probabil cel mai bun aspect al acestei maşini. Cum imaginile vorbesc de la sine, cel mai bine este să accesaţi GALERIA FOTO şi să vă faceţi singuri o impresie despre tuning-ul aplicat acestui model clasic.

DUPĂ PĂREREA VOASTRĂ, ESTE ACEST EXEMPLU DE TUNING UNUL REUŞIT?

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide