Tuning kit Vorsteiner pentru BMW M3

Tunerul american Vorsteiner prezintă un nou kit pentru BMW M3. Pachetul cuprinde atât o redesenare a exteriorului, cât şi îmbunătăţiri ale performanţelor propulsorului.

Tuning kit Vorsteiner pentru BMW M3 Tuning kit Vorsteiner pentru BMW M3

Cei de la Vorsteiner au pregătit pentru M3 un exterior din fibră de carbon care include kitul GTRS3, precum şi capotă prevăzută cu prize de aer. Pentru ca puterea de 620 CP să fie "pusă" la sol, maşina este echipată cu jante de 20 inch şi kit de suspensie KW. Pentru a opri maşina, tunerul american a echipat-o cu sistem de frânare Brembo GTR.

Pentru a "stoarce" 620 CP din propulsor, inginerii de la Vorsteiner au montat o nouă turbină (AA E9X M3 Supercharger Stage II kit) şi sistem de evacuare din titan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.