Tuning-mărţişoare de weekend: ce fac mexicanii din VW Golf I şi II

Fanii din Mexic ai modelelor VW Golf I şi II realizează adevărate opere din maşinile lor. Cât de reuşite sunt (sau nu), puteţi vedea în materialul următor. Ce maşină-mărţişor alegeţi?

Tuning-mărţişoare de weekend: ce fac mexicanii din VW Golf I şi II Tuning-mărţişoare de weekend: ce fac mexicanii din VW Golf I şi II

Lumea tuningului este variată, ba chiar pestriţă. Cum maşinile vechi sunt şi ieftin de modificat, nu e de mirare că fanii mexicani ai modelelor VW Golf I şi II dau frâu imaginaţiei, cu rezultate pe măsură.

Care dintre maşinile din galeria multimedia vi se pare cea mai reuşită?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.