Tuning onest pentru Škoda Octavia III vRS. Nemţii i-au mărit doza de ispită - FOTO

Dacă pentru tine spaţiul şi confortul unei familiste primează, însă nu poţi să nu te gândeşti la niscaiva performanţă, s-ar putea să-ţi fi găsit soluţia: o Škoda Octavia Combi diesel, cu 215 CP.

Tuning onest pentru Škoda Octavia III vRS. Nemţii i-au mărit doza de ispită - FOTO Tuning onest pentru Škoda Octavia III vRS. Nemţii i-au mărit doza de ispită - FOTO

Primul lucru la care te gândeşti atunci când auzi de Škoda Octavia este spaţiu enorm la preţ decent. În cazul versiunii liftback, enorm echivalează cu 590 de litri de portbagaj, în timp ce versiunea Combi adaugă încă 20 de litri volumului de încărcare. 

Mulţi dintre familişti (aceia care nu suportă, din motive neîntemeiate, MPV-urile) văd Octavia Combi diesel ca oferta ideală: mult spaţiu, puţin consum. vRS aruncă un dram de ispită, aducând un diesel de 2,0 litri cu 184 de cai-putere.

Iar nemţii de la Mcchip-Dkr măresc doza de ispită cu pachetul lor de modificări: în schimbul a 849 de euro, puterea motorului este crescută de la 184 CP la 215 CP, în timp ce cuplul motor ajunge la 415 Nm. Asta înseamnă 31 de cai-putere şi 35 de Newtoni-metru în plus. 

Pentru încă 179 € primeşti o suspensie sport coborâtă cu 30 de milimetri şi, dacă ai ajuns în punctul din care nu vrei să mai dai înapoi, poţi plusa cu jante negre, de 19 inci (225/35), care îţi mai scot încă 1.590 € din buzunar. 

Noi încă am rămas la partea cu creşterea de putere şi nu putem să ne abţinem de la întrebarea: merită 31 CP şi 35 Nm 849 €?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.