Tuning pentru sfârşitul lumii: Hummer H2 „Black Knight”

Un american şi-a pregătit Hummer-ul pentru următoarea invazie a personajelor negative din seria „Mad Max” şi i-a dat un nume inspirat dintr-un alt film de la Hollywood: „Black Knight”.

Tuning pentru sfârşitul lumii: Hummer H2 „Black Knight” Tuning pentru sfârşitul lumii: Hummer H2 „Black Knight”

Ştiţi cum se spune: cu cât e mai mare maşina cu atât e mai mică bărbăţia. Ei bine, un american care s-a uitat la prea multe filme şi-a montat pe Hummer-ul său mitraliere, gloanţe, săbii şi mii de lumini în toate culorile.

Staţi liniştiţi, armele sunt pur decorative, însă i-au dat proprietarului atât de multă încredere încât să-i dea un nume impunător maşinii: Black Knight.

H2-ul americanului arată ca unul dintre vehiculele din seria „Mad Max”, dar ar fi de folos în următorul film doar dacă personajele vor să meargă cu o discotecă ambulantă.

Video:

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.