Tuning sau bătaie de joc? Audi A4 Avant - Frankenstein

Tuningul implică, de obicei, multă pasiune, mulţi bani şi o privire antrenată cu frumosul. Se pare, însă, că nu toţi cei care vor să-şi transforme maşinile o fac astfel încât să devină bijuterii.

Tuning sau bătaie de joc? Audi A4 Avant - Frankenstein Tuning sau bătaie de joc? Audi A4 Avant - Frankenstein

Unii proprietari de Audi adoptă un stil simplu atunci când încep să lucreze la maşinile lor, aşa cum a făcut acest neamţ. Alţii, însă, preferă să ia o cale diferită. Mult mai diferită.

Audi-ul A4 Avant din fotografii şi din clipul de mai jos pare să fi venit dintr-un film despre sfârşitul lumii, în care fiecare om face ce poate pentru a-şi ţine maşina în stare de funcţionare.

Proprietarul break-ului a schimbat scaunele originale cu unele pliabile din lemn, volanul cu o jantă de maşină, iar motorul de Audi pare să fie înlocuit cu unul de Trabant.

Caroseria este plină de rugină, iar panourile din tablă sunt peticite cu lemn şi legate cu sârmă. Plafonul a fost tăiat şi rulat ca să arate ca o cutie de conserve. În schimb, jantele arată normal.

Unii ar spune că proprietarul maşinii şi-a făcut un Audi A4 Avant „Rat Style”. Voi ce părere aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.