Tuning... frustrat? Audi TT care vrea să arate ca un Audi R8, dar nu reuşeşte...

Nu e pentru prima oară când vedem o încercare de transformare a unui mic Audi TT într-o copie a marelui Audi R8, dar parcă, de data asta, vorbim de un tuning prea departe de ceea ce s-a dorit, nu credeţi?

Tuning... frustrat? Audi TT care vrea să arate ca un Audi R8, dar nu reuşeşte... Tuning... frustrat? Audi TT care vrea să arate ca un Audi R8, dar nu reuşeşte...

Când a apărut pe piaţă, prima generaţie Audi TT a surprins şi a atras ca un magnet prin forma sa echilibrată, simplă şi cu un design pur, dar totodată nonconformist. TT-ul, practic, a devenit o mică vedetă - asta până când a apărut starul Audi R8.

De atunci, au fost mulţi cei care au încercat să-şi transforme TT-ul în copii de R8, mai mult sau mai puţin reuşit. În cazul de faţă, se pare că vorbim de un Audi TT chinuit, care nu reuşeşte decât să ”trâmbiţeze” faptul că proprietarul ar vrea un R8, dar nu-şi permite. Deci... frustrare.

Din păcate, forma plăcută a TT-ului original a fost denaturată într-un stil mediocru prin spoilere exagerate faţă şi spate, precum şi prin praguri prea puţin aspectuoase, în timp ce vopsirea caroseriei în spatele portierelor e departe de efectul pe care aceeaşi idee de design o are pe un Audi R8.

Probabil într-un final proprietarul suedez al acestei maşini a realizat că are o maşină neconformă pretenţiilor, aşa încât a pus-o la vânzare pentru un preţ care, la prima vedere, pare excelent pentru un Audi TT 1.8 turbo: 70.000 SEK (aproximativ 8.500 euro).

Dar mai uitaţi-vă o dată la maşină: chiar credeţi că merită aceşti bani TT-ul cu false aere de R8?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.