Un Lamborghini Aventador Roadster mai PUR ca oricare altul. GALERIE FOTO

Chiar dacă urmaşul lui Gallardo a început, deja, să fure toată atenţia potenţialilor clienţi de Lamborghini, asta nu înseamnă că marele Aventador nu are parte de iubire. Şi e o iubire PURă.

Un Lamborghini Aventador Roadster mai PUR ca oricare altul. GALERIE FOTO Un Lamborghini Aventador Roadster mai PUR ca oricare altul. GALERIE FOTO

Canadienii ştiu să modifice maşini. Cel puţin asta am înţeles eu când am văzut pozele cu un Lamborghini Aventador Roadster care a trecut prin mâinile specialiştilor de la PUR Wheels, care au sediul în Vancouver (eh!).

Minunăţia albă din Sant’Agata Bolognese a primit un set nou-nouţ de jante – de 21 de inci pe spate şi de 20 de inci pe faţă – aşa încât drumurile de asfalt ar putea fi considerate acum şine de tren.

Dacă ar putea vorbi, cred că primele cuvinte ar fi „te mănânc de viu!”

Şi pentru că locuitorii Canadei sunt cunoscuţi pentru calmul lor, roadsterul italian a primit şi un kit aerodinamic compus dintr-un eleron, o fustă din fibră de carbon pentru bara din faţă şi un set de praguri făcute tot din fibră de carbon.

Cu excepţia dungilor negre de pe capotă, cred că avem de-a face cu una dintre cele mai decente lucrări de tuning pentru Aventador.

Na, încearcă să urci pe trotuar cu aşa ceva...

Mai multe poze găseşti în GALERIA FOTO a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.