Un Mercedes-Benz S63 AMG "aşezat" pe jante ADV.1 te va lăsa mască

Iniţial ne-am exprimat admiraţia noului Mercedes-Benz S-Class, iar la scurt timp a trebuit să facem acelaşi lucru şi vis-a-vis de versiunea sportivă S63 AMG. Acum e timpul tunerilor să intre în scenă.

Un Mercedes-Benz S63 AMG "aşezat" pe jante ADV.1 te va lăsa mască Un Mercedes-Benz S63 AMG "aşezat" pe jante ADV.1 te va lăsa mască

Deşi termenul "tuning" nu are ce căuta lângă "S-Class" sau "S63 AMG", cei de la ADV.1 au încercat să pună limuzina pe un set de jante care să exprime şi mai mult ideea de performanţă.

Pentru asta, au ales un set de jante ADV.1 5 Track Spec CS, de 22 de inci, pe care le-au montat pe varianta sportivă Mercedes-Benz S63 AMG. Noi am fost vrăjiţi de noul S-Class de cum am avut ocazia să-l testăm în România şi deşi nu ştim dacă modelul din imagini a suferit şi modificări în ceea ce priveşte performanţele, avem o presimţire că ne va fi greu să ne dezlipim de galeria foto.

via ADV.1 Wheels

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.