Un sprint de la zero până la 300 km/h e ca o plimbare în parc pentru un BMW M6 cu 1.001 CP [VIDEO]

G-Power face BMW-uri puternice. De fapt, sunt atât de puternice, încât accelerează de la zero până la 300 km/h (iar apoi de la 200 km/h la 350 km/h) ca şi cum ar fi o nimica toată.

Un sprint de la zero până la 300 km/h e ca o plimbare în parc pentru un BMW M6 cu 1.001 CP [VIDEO] Un sprint de la zero până la 300 km/h e ca o plimbare în parc pentru un BMW M6 cu 1.001 CP [VIDEO]

Nemţii de la G-Power şi-au făcut un obicei din a crea monstruozităţi bazate pe modele BMW. Exponatul de azi se numeşte G-Power M6 Hurricane RRS şi, deşi arată ca şi cum ar fi fost desenat de un iubitor al topoarelor, reuşeşte să accelereze ca un obuz lansat cu sete către inamic.

Se întâmplă în România: un accident stupid petrecut pe o autostradă închisă i-a salvat viaţa - GALERIE FOTO

 

Ca să înţelegi de unde vine toată viteza, o să-ţi spunem că motorul V10 al coupe-ului german dezvoltă 1.001 CP şi 900 Nm. E destul de simplu acum, dacă stai să te gândeşti, nu?

VIDEO:

Demontarea unui mit: cât câştigă un taximetrist în România

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.