Un tip şi-a transformat Ferrari-ul 360 Modena în pom de Crăciun. Şi nu regretă nici un minut [VIDEO]

Bine ai venit în Japonia, ţara în care supercarurile de sute de mii de euro sunt transformate în pomi de Crăciun ambulanţi.

Un tip şi-a transformat Ferrari-ul 360 Modena în pom de Crăciun. Şi nu regretă nici un minut [VIDEO] Un tip şi-a transformat Ferrari-ul 360 Modena în pom de Crăciun. Şi nu regretă nici un minut [VIDEO]

În cazul în care nu ştiai, în cultura japoneză de tuning există un fenomen în care supermaşini de sute de mii de euro (sau dolari, alegerea e a ta) sunt transformate în pomi de Crăciun ambulanţi. Sau cel puţin aşa ni se pare nouă, europenilor, fiindcă acolo chestia asta e văzută ca un motiv de mândrie, la fel cum se întâmplă cu camioanele împopoţonate din India.

Mai jos ai o filmare cu un Ferrari 360 Modena care a fost îmbrăcat într-o folie reflectorizantă şi umplut cu LED-uri multicolore.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.