VIDEO: Audi A5 decorat cu 450.000 de cristale Swarovski

Un tuner rus a reuşit să creeze cel mai strălucitor şi scump Audi A5, prin decorarea acestuia cu 450.000 de cristale Swarovski. VEZI VIDEO!

Tunerului rus Shampar i-au trebuit 1.440 ore de muncă pentru a acoperi acest Audi A5 cu 450.000 de cristale Swarovski. Rezultatul însă, este unul impresionant, desenele strălucitoare de pe întreaga suprafaţă a caroseriei având rolul de a atrage privirile oricărui trecător.

Cei prezenţi la Salonul de Tuning din Moscova au avut ocazia de a admira această bijuterie pe 4 roţi, care are o valoare de 150.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.