VIDEO: cel mai BLING tuning pentru Chevrolet Camaro – crom şi jante de 32 inch!

Autor: Oraan Mărculescu 31 iul. 2012 Tuning auto

Suntem de acord că muscle-car-ul Chevrolet Camaro este una dintre cele mai atractive maşini de acest fel la această oră pe piaţă, dacă nu chiar cea mai reuşită. Aşa încât nu este de mirare că foarte mulţi tuneri, în special cei americani, îşi pun amprenta pe Camaro.

Însă în cazul celor de la Riding Clean, 813 Customs şi Mad Mark’s Stereo vorbim de mult mai mult decât de o amprentă. E, mai degrabă, o mare urmă de paLmă întreagă, care, indiferent de comentarii, va lua ochii lumii.

Chevrolet Camaro – tuning bling! de pe tare.ro

În primul rând, maşina este la înălţime. La propriu – montarea unor jante pantagruelice, de 32 inch, a crescut garda la sol a lui Camaro cu aproape o jumătate de metru! Ceea ce nu înseamnă că maşina se pretează la offroad sau giumbuşlucuri de monster-truck, ci pur şi simplu la volanul ei vei fi ”deasupra tuturor”.

De parcă nu era suficientă impresia de mastodont, acest Camaro are vopsea cromată, iar caroseria este garnisită cu diverse stickere, în aceeaşi culoare cărămizie precum interiorul. Şi pentru că efectul nu era complet, blocurile optice au primit şi ele o tuşă roşiatică, una care face acest Camaro foarte ameninţător pe întuneric.

Probabil cel mai extravagant tuning in stil bling-bling pe un Camaro

Interiorul este modificat în profunzime, fiind acoperit cu un plastic de o culoare cărămizie cu irizaţii cromate, dar mai ales cu aparatură audio foarte scumpă. Din poze nu ne dăm seama, dar ne putem imagina cam de la ce distanţă îşi anunţă intrarea în scenă maşina graţie multiplelor difuzoare şi subwooferelor.

Singurul lucru care a rămas nemodificat este motorul V8 de 6,2 litri. Şi asta pentru că maşina nu are nevoie de o îmbunătăţire a performanţelor, din moment ce e mai atractivă dacă stă pe loc sau rulează încet, în ritm de hip-hop.

CE CREDEŢI CĂ ÎI MAI LIPSEŞTE ACESTUI CAMARO BLING?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide