VIDEO: Mazda RX-7 cu 750 CP îşi pune motorul rotativ la treabă. Rezultatul: Spectaculos

Ceea ce o să te suresciteze mai mult decât imaginea asta spectaculoasă este sunetul care o însoţeşte. Pregăteşte-te pentru trei minute de nebunie.

Drumul montan pe care s-a filmat clipul acesta este Crown Range, din Noua Zeelandă. Pe parcursul a 10 kilometri, urcă mai bine de 1.000 de metri. Nouă ne aminteşte de Pikes Peak un pic şi de Transfăgărăşan încă un pic. În timp ce noi încă ne întrebăm de ce la noi nu se poate face aşa ceva - avem şi drum şi avem şi drifteri - te lăsăm pe tine să ai parte de startul de week-end alături de sunetul unui motor rotativ cu patru rotoare. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.