Volkswagen Golf R by APS Sportec

Volkswagen Golf R a primit un mic chip tuning, suficient cât să ajungă la 300 CP iar acceleraţia să scadă semnificativ.

Volkswagen Golf R by APS Sportec Volkswagen Golf R by APS Sportec

Performante crescuteAPS este dealerul din Marea Britanie al firmei elveţiene de tuning Sportec, şi a anunţat de curând pachetul Stage One de creştere a puterii oferite de Volkswagen Golf R. Standard, motorul de 2.0 litri supraalimentat dezvoltă 265 CP, însă cu noul upgrade de soft are acum 300 CP la 6000 rpm şi un cuplu de 440 Nm la 2750 rpm.

Timpul de acceleraţie de la 0 la 100 km/h se reduce astfel de la 5,7 la 5,3 secunde, iar viteza maximă ajunge acum la 265 km/h. Upgrade-ul costă 649 de lire sterline, include instalarea, TVA-ul şi testul de drum şi este disponibil şi pentru variantele cu transmisia DSG cât şi manuală.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.