Volkswagen Passat CC by ABT

Mult prea iubitul Passat a fost tunat de cei de la ABT. Rezultatul în pozele următoare.

Volkswagen Passat CC by ABT Volkswagen Passat CC by ABT

Volkswagen Passat CC Specialistul de modele din grupul VAG, ABT, oferă prima sa ofertă pentru nou lansatul Passat CC. Deşi pachetul vizual nu este momentan complet, tunerul oferă un set de upgrade-uri de motor, pentru 1,8 TSI cu o creştere de putere de la 160 la 200 CP şi pentru 2.0 TSI în acelaşi mod, până la 240 CP.

În următoarele săptămâni şi posesorii de diesel îşi pot mări performanţele motoarelor, propulsorul 2.0 TDI de 140 CP urmând să aibă 170 CP, şi cel de 170 CP, 190. Doritorii pot alege şi o suspensie sport şi un set de jante de 18 sau 20 de inch cu două designuri tipice.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.