Volkswagen Scirocco 2.0 TSI Need For Speed Undercover

Industria jocurilor a ajuns la un asemenea nivel încât Volkswagen se implică direct în promovarea noului episod din seria NFS prin lansarea unui model puternic personalizat.

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI Need For Speed Undercover Volkswagen Scirocco 2.0 TSI Need For Speed Undercover

Jocurile au ajuns in masiniModelul de bază, un Volkswagen Scirocco 2.0 TSI de 200 CP a fost preluat de divizia de personalizare şi accesorii a producătorului german, Individual, şi transformat într-un vehicul ce respiră Need For Speed Undercover. EA Sports a fost partener la realizarea acestei maşini, ce va fi prezentată publicului pe 29 noiembrie la Essen Motor Show.

În exterior avem un paintjob dedicat, jante de 19 inch, o suspensie sport KW şi discuri de frână de 345 mm preluate de la Golf R32. În interior, modificările sunt mai drastice: s-a renunţat la scaunele din spate şi s-au montat două monitoare de 32 de inch şi două de 19 inch conectate la trei console video X-Box şi 8 difuzoare. Iar logo-ul EA este afişat pe tetiere în timp ce sigla Need For Speed Undercover este montată pe volan.

În curând cred că vom vedea anunţuri la firmele de tuning: instalam kituri NFS. Mai ales că acum generaţia NFS a ajuns matură şi este în situaţia de a-şi cumpăra o maşină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.