Volkswagen Touareg Edo Competition

Edo Competition şi-a pus amprenta pe Touaregul celor de la Volkswagen, adăugându-i 70 CP şi un aspect agresiv.

Volkswagen Touareg Edo Competition Volkswagen Touareg Edo Competition

Tunerul german a preluat un SUV dotat cu V10-le TDI şi l-a modificat prin schimbarea managementului motorului şi adăugarea unui filtru de aer performant. Puterea totală a ajuns acum la 360 CP disponibilă la 3500 rpm iar cuplul motor este de 850 nm la doar 2200 rpm. Performanţele dinamice nu s-au lăsat aşteptate, noul model lăudându-se cu o viteză maximă de 260 km/h şi o acceleraţie până la prima sută de km în 6,9 secunde. Impresionat, nu?

Creşterea de performanţă a necesitat şi adaptarea unui sistem de frânare pe măsură, cu 6 pistonaşe şi logo-ul Edo Competition marcat pe etriere. Roţile imense de 22 de inch sunt încălţate cu pneuri late de 295 mm şi contribuie împreună cu suspensia pe aer la un confort excelent combinat cu o ţinută de drum sportiva. Sistemul de evacuare a fost şi el modificat pentru un sunet şi un aspect cât mai plăcut. La sfârşit, trebuie menţionat paintjobul excelent, o tuşă de exclusivism binevenită.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.