xHawk5 de la A.R.T., sau cum să impresionezi cu unul dintre cele mai decente BMW-uri

În gama BMW, X5 răsare ca unul dintre cele mai non-agresive modele. A.R.T. ve de lucrurile diferit, desigur.

xHawk5 de la A.R.T., sau cum să impresionezi cu unul dintre cele mai decente BMW-uri xHawk5 de la A.R.T., sau cum să impresionezi cu unul dintre cele mai decente BMW-uri

În timp ce BMW X6 se prezintă ca plăcerea vinovată a multora dintre fanii BMW, SUV-ul X5 este, mai degrabă, alegerea celor care ţin la brand, dar care sunt mai pragmatici prin natura lor. Iar oamenii pragmatici nu vor o maşină care să iasă în evidenţă cu orice preţ, ci vor mai degrabă o ofertă care să le bifeze cât mai multe dintre nevoile practice.

Apoi mai este şi X5-ul de la A.R.T., un atelier de tuning din Germania, care preferă să se etaleze cu 25% mai musculos decât în versiunea standard. Nu, nu singurii - cei de la A.R.T. - care fac asta, însă acesta este unul dintre cele mai „nucă-în-perete” X5-uri pe care le-am văzut în ultimul timp.

O fi de la faptul că embosarea caroseriei îţi dă impresia că i-au fost lipite bucăţi de material peste cel deja existent, o fi de la faptul că este mult prea încărcat în partea din faţă, sau o fi de la faptul că nu pot percepe un BMW X5 decât ca un pragmatic, lăsând gândurile murdare pe seama lui BMW X6. 

Jantele de 22 de inci, însă, arată foarte-foarte bine. xHawk5 - căci aşa se numeşte - aduce, pe lângă modificările estetice, upgradeuri la sistemul de frânare, la suspensii şi la... motorizările diesel. OK, e timpul să ne oprim aici. 

Te las cu galeria foto de mai sus şi cu întrebarea „când a fost ultima dată când ai văzut un X5 modificat care să arate bine, dar bine?”. Vino şi cu poze, dacă se poate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.