TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini pentru ele... şi pentru ei

E 14 februarie, e Valentine's Day, e Ziua Îndrăgostiţilor în lumea consumerismului modern. Toţi se gândesc la cadouri pentru iubite, soţii, amante, dar şi ele pregătesc diverse cadouri pentru ”boyfriends”, ”husbands”, ”lovers”. Iată propunerile ProMotor în materie de cadouri pe 4 roţi pentru acest an - atât pentru ei, cât şi pentru ele.

TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini pentru ele... şi pentru ei TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini pentru ele... şi pentru ei

Este adevărat că, de Valentine's Day, sunt foarte puţini cei care îşi permit să dea zeci de mii sau chiar şi 100.000 de euro pentru un cadou pe patru roţi, dedicat persoanei iubite. În general se dau banii pe bombonele, floricele şi alte mărunţişuri.

Totuşi, pentru cei care, din coincidenţă sau nu, au ales ca în această perioadă să cumpere o maşină, iată care sunt propunerile ProMotor - maşini pe care ei le pot cumpăra pentru ele, dar şi maşini potrivite pentru ei (fie că sunt cumpărate de ele, fie că ele au doar drept de decizie...).

Vedeţi mai jos cele două topuri cu maşini de Valentine's Day, pentru ele, dar şi pentru ei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.