Chrysler Wagon 1955 Concept

Un Chrysler Wagon, model din 1955 încearcă să îmbine senzaţiile din 1955 cu o platformă modernă. Ce a ieşit vedeţi în imagini.

Chrysler Wagon 1955 Concept Chrysler Wagon 1955 Concept

Un astfel de Chrysler va atrage cu siguranţă diverse reacţii din partea celor din jur. Maşina are sub caroseria îmbătrânită un motor V8 Hemi de 5.7 litri. Un adevărat pachet de muşchi pentru aşa un bătrânel! Suspensiile, sistemul de frânare, sunt făcute pentru a putea ţine în frâu gigantele roţi cu jante de 22 inci pe faţă, repspectiv 24 inci pe spate. 

Oare vorbim despre un bătrânel care şi-a recâştigat virilitatea? Desigur, nu la autorul acestei creaţii ma refer.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.