Icare Concept by Enzyme Design

Pasiunea pentru motociclete i-a împins pe cei de la Enzyme Design să construiască conceptul Icare, o idee despre cum va arăta viitorul vehiculelor pe două roţi.

Icare Concept by Enzyme Design Icare Concept by Enzyme Design

Încă la faza de concept garfic, Icare va putea fi echipată cu un motor real de 1.800 cmc de la Honda. El este folosit de de producătorul japonez pentru a anima un model touring Gold Wings, însă Icare pare să fie mai mult interesată de viteză. Nu ai nevoie de multă imaginaţie să te gândeşti la motorul lui Batman atunci când priveşti creaţia celor de la Enzyme Design.

mai multe pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.