Motocicletă Ferrari Concept

Autor: Go4it acum 12 ani Custom & Concept

Motociclata Ferrari Concept - galbena Designerul industrial Amir Glinik a conceput această motocicletă folosind componenete reale împrumutate de la gama de bolizi Ferrari sau chiar avionul de vânătoare F-16. Cu toate că deocamdată este doar la nivelul de schiţe conceptul este cu atât mai realist cu cât componentele sale, cum ar fi oglinzile, mânerele sau carena, nu sunt născociri artistice.

Modelul care l-a inspirat pe Glinik pentru a concepe acest model a fost o motocicletă Ferrari din 1953 (galerie foto). Nu este o invenţie. Motocicleta a fost folosită de către membrii familiei Ferrari şi a participat şi la cursele acelor vremuri. Conceptul este un Ferrari pur-sânge, sub carenajul motocicletei răsunând un motor de Ferrari Enzo. Dacă pentru mânerele ghidonului sursa a reprezentat-o avionul de vânătoare F-16, oglinzile şi pedalele au fost împrumutate de la bolizii Ferrari.

Lipsa parbrizului se explică prin faptul că s-a dorit păstrarea unor linii ale designului specifice pentru Ferrari, cum ar fi celebrul Dino. Poate că, influenţat de mai multe astfel de viziuni ale fanilor săi, Ferrari ar putea lua în calcul inaugurarea unei divizii de motociclete.

Pentru mai multe fotografii vizitaţi Go4it.ro

 

Citește și...


Comentarii
Inchide