Nissan Cube electric

Nissan a dezvăluit primele detalii despre prototipul Cube pus în mişcare de un set de baterii ce nu răpesc nici un pic de spaţiu pasagerilor.

Nissan Cube electric Nissan Cube electric

Prototipul electric doar se foloseşte de caroseria unui Nissan Cube, pentru că în producţie de serie nu va intra ala ceva niciodata, pentru că un model complet nou, care nu va avea legătura cu vreun model Nissan de până acum o va face. În schimb, acesta va prelua platforma tehnică testată acum pe modelul Cube electric.

Acesta este pus în mişcare de un motor electric dezvoltat de curând , de 80 de Kw sau 109 CP, ce este alimentat de un set de baterii litiu-ion laminate astfel încăt să încapă în podeaua maşinii, într-un spaţiu de două ori mai mic comparativ cu cel folosit de modelele conveţionale cu Nichel-Metal Hibrid. Primul model complet electric de la Nissan va apărea în 2010, anul care se anunţa a fi începtul revoluţiei electrice, cu numeroase modele electrice lansate.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.