Tuning moto: Triumph Bulldog, preparat de Vilner

Motocicletele Triumph sunt faimoase pentru frumseţea lor însă mai există cazuri în care tunerii preferă să împingă şi mai departe limitele atractivităţii acestor motoare, prin pachete inspirate de tuning.

Tuning moto: Triumph Bulldog, preparat de Vilner Tuning moto: Triumph Bulldog, preparat de Vilner

Specializaţi în modificarea interioarelor de maşini, bulgarii de la Vilner au vrut să-şi demonstreze măiestria încercându-şi talentele pentru a modifica o motocicletă Triumph Speed Triple.

Din moment ce experienţa celor de la Vilner are legătură cu materiale precum pielea sau alte texturi exotice, era de aşteptat ca modificările aduse superbei motociclete să fie de natura estetică. Ca trăsături care atrag instantaneu privirile, menţionăm oglinzile cu alura retro care acum şi-au găsit locul sub mânerele ghidonului precum şi jantele aurii OZ acompaniate de ţevile de eşapament vopsite în negru mat.

Nu există încă un preţ anunţat pentru această motocicletă unicat, însă este cert faptul că cei de la Vilner au făcut o treabă extrem de bună prin prisma aportului de atitudine adus motocicletei, pe care o puteţi admira în GALERIA FOTO şi în VIDEOCLIPUL de mai jos.

CE NOTĂ AŢI ACORDA CREAŢIEI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.