Aprilia RSV4 superbike 2009

Aprilia va lansa acest model cu scopul de a concura împotriva celor de la Ducati în Campionatul Mondial de Motociclism. Practic Aprilia a aruncat mănuşa.

Aprilia RSV4 superbike 2009 Aprilia RSV4 superbike 2009

Aprilia RSV4 , gata de Moto GPAprilia RSV4, cântărind doar 190 kg, va fi o rivală importantă pentru motocicleta Ducati 1098, ambele rulând în Moto GP. Cu un motor cu patru cilindri şi cu 999 cc superbike-ul ar putea produce peste 200 CP. Motocicleta va beneficia de o cutie de viteze în şase trepte cu un ambreiaj aluncos. Condusul motocicletei va putea fi adaptat la diversele condiţii de drum.

O altă caracteristică a modelului Aprilia RSV4 o reprezintă posibilitatea de a face numeroase ajustări şasiului, printre care poziţia braţelor. Modelul va fi lansat anul viitor o dată cu începerea campionatului. Motocicleta ar putea deveni iute ca săgeata, în orice caz mai iute ca Ducati, în mâinile unui pilot profesionist.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.