Ducatti Monster 1100 & 1100 S

Pentru anul 2009, Ducati a pregătit două noi modele naked, cu un design restilizat, ce se vor alătura "familiei" Monster.

Ducatti Monster 1100 & 1100 S Ducatti Monster 1100 & 1100 S

Ducati Monster 1100"Mai uşor înseamnă mai mult" este filozofia celor de la Ducati privind construcţia de motociclete. Modelul Monster 1100 nu doar că va fi cel mai uşor Ducati ci şi cel mai uşor model din categoria sa. Dacă Monster 1100 pune în balanţă caracterul sportiv, aspectul atrăgător şi plăcerea condusului, celălalt model, 1100 S, va fi o combinaţie de putere, design şi greutate redusă la maximum. 

Cântărind doar 168 de kg, Monster 1100 va avea un motor în doi timpi de 1100 CC, ce va dezvolta până la 95 CP la 7500 rpm. Furcile cu diametru de 43 mm din titaniu şi ţevile de eşapament  masive, duble, sunt doar câteva elemente care caracterizează cele două modele ce vor fi arătate publicului pentru prima dată anul în luna octombrie în SUA. Modelele vor fi disponibile în mai multe culori. Mai multe informaţii încă nu au fost făcute oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.