Husqvarna 250 - teste finale

Andrea Bartolini, campion mondial al Campionatului de Motocross la clasa de 500 cmc, testează motorul Husqvarna de 250 cmc, acesta urmând să intre în producţie în 2009. Va fi cel mai uşor motor monocilindric din lume.

Husqvarna 250 - teste finale Husqvarna 250 - teste finale

Motorul în 4 timpi, de 250 cmc, produs de Husqvarna, va avea 4 supape din titan si va cântări doar 22 de kilograme, având dimensiuni cu 13% mai mici decât cele ale competitorilor săi. Motorul va fi produs iniţial în Italia în serie limitată însă compania are planuri mari pentru acest model. Motorul ar putea fi introdus în Campionatul Mondial de Motocross MX2 2009.

Modelul pe care va fi montat acest motor, TC 250, va încerca să exceleze prin manevrabilitatea sa. Motocicleta va cântări 92 de kilograme.

Andrea Bartolini, personalitate a motocross-ului mondial, este de asemeni şi pilot de teste pentru producatorul de motociclete.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.