Aprilia Dorsoduro 1200

De ceva vreme Aprilia a reuşit să strice planurile celor de la KTM şi Husqvarna în Campionatul Mondial de Supermoto.

Aprilia Dorsoduro 1200 Aprilia Dorsoduro 1200

Nu ştim dacă este vreo legătură între succesul din Supermoto şi gama de motociclete Aprilia, cert este că în octombrie, la salonul de la Cologne, producătorul italian va prezenta un nou model. Este un naked cu valenţe de supermoto, un adevărat rival pentru ducati Multistrada.

Este echipată cu un propulsor nou nouţ de 1.200 cmc, un V-twin la 90 de grade care dezvoltă 130 CP la 8.700 rpm şi un cuplu de 115 Nm la 7.200 rpm. Noul model va fi echipat opţional şi cu ABS şi sistemul de control al tracţiunii ATC, dezvoltat de Aprilia. Dorsoduro 1200 deschide balul noutăţilor constructorului italian. În viitorul apropiat este aşteptată Aprilia Tuono, un naked propulsat de un motor V4 de 180 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.