Bimota - EICMA Milano 2007

Cu ocazia marelui eveniment de la Milano, cei de la Bimota vor prezenta noul model DB7, un concurent pe măsura lui MV Agusta F4.

Bimota - EICMA Milano 2007 Bimota - EICMA Milano 2007

DB5 a fost o revoluţie în felul ei, propunând o altă abordare a subiectului "sport". Cu doar 95 CP, Bimota compensează printr-o ciclistică rafinată. După lansarea noului superbike Ducati, inginerii artizani din Rimini au început dezvoltarea unei supersportive cu acte în regulă. Cu unul dintre cele mai performante propulsoare V2 ale momentului, noul DB7 are toate şansele să detroneze MV Agusta F4 de pe poziţia de “cea mai dorită motocicletă de viteză.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.