BMW - EICMA Milano 2007

Aşa cum se anticipase prin presa de specialitate, BMW a lansat în sfârşit F 800GS, o versiune mai accesibilă a best-sellerului R 1200GS.

BMW - EICMA Milano 2007 BMW - EICMA Milano 2007
Cu un motor bicilindric în linie, un cadru din oţel tubular şi suspensii capabile să treacă peste cele mai solicitante terenuri, F 800GS atacă segmentul rămas descoperit în urmă cu mai mulţi ani, odată cu ieşirea din fabricaţie a lui Honda XRV 750 Africa Twin. F 650GS nu este o evoluţie a actualului model omonim aşa cum ar părea la prima vedere şi o versiune mai săracă a lui F 800GS.
G450 X este primul enduro veritabil al BMW. Este totusi de aşteptat că după achiziţionarea Husqvarna, mezinul bavarez să beneficieze de un import masiv de tehnologie. Despre supersportiva bavareză HP2 Sport aţi putut citi deja pe Promotor.ro la doar câteva zile după lansarea de la Paris.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.