B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-a

Piloţii din B&S Motors Romanian Superbike au luat startul pe circuitul de la Hungaroring (Budapesta), în etapa a doua a sezonului 2008. Ionuţ Mistode (clasa Superbike) şi Ionel Pascota (clasa Supersport) s-au impus fără probleme.

B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-a B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-a
B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-aCircuitul de la Hungaroring a gazduit in perioada 4 – 6 aprilie etapa a doua din cadrul competiţiei  B&S Motors Romanian Superbike, prima competiţie românească de motociclism organizată exclusiv pe circuit.

Ionel Pascota, câştigătorul primei etape de la Serres, a concurat practic acasă, campionul european din 2007  fiind originar din Arad. La fel ca în Grecia, Pascota a dominat atât calificările cât şi cursa clasei Supersport, ajungând lider cu un total de 77 de puncte.

B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-aPlecat de pe prima poziţie a grilei de start, Ionuţ Mistode (Kawasaki), pilotul echipei Firemotorsport, s-a impus fără probleme terminând pe primul loc cu 77 de puncte în clasamentul clasei Superbike. Succesul este cu atat mai important cu cât printre învinşi s-au numărat Octavian Vrajitoru (Suzuki), campion naţional în 2007, şi  Bogdan Angelescu (Yamaha), vicecampion naţional în 2007.

Invitatul special al acestui eveniment a fost pilotul maghiar Gabor Talmaci, campionul mondial al clasei 125 cmc, care a mers în antrenamentele libere cu o motocicletă Honda, specificaţie 2008. Timpul său a fost cu două secunde mai bun decat cel stabilit de Ionuţ Mistode.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.