Cadillac Chopper ecologic

Pare ciudat ca un constructor auto să facă o motocicletă, însă chopperul cu propulsie hibridă nu se doreşte altceva decât o demonstraţie a capacităţilor tehnice ale GM.

Cadillac Chopper ecologic Cadillac Chopper ecologic
Cadillac doreşte să expună la Salonul Auto de la Los Angeles un vehicul ecologic puţin mai diferit faţă de ce a prezentat până acum. Este vorba despre un chopper, cu propulsie hibridă, motorul cu ardere internă fiind alimentat cu biocombustibil E85. De noul model se va ocupa firma newyorkeză V20 Consulting şi suntem curioşi dacă GM are planuri serioase cu această tehnologie sau va rămâne doar un exerciţiu de tehnică.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.