Campanie de conştientizare a participanţilor la trafic

Cei de la clubul moto Silver Pistons au demarat o campanie de conştientizare a participanţilor la trafic prin difuzarea pe internet a unui videoclip produs după un model american.

Din pacăte participanţilor români la trafic le lipseşte cu desăvârşire bunul simţ şi respectul faţă de cel de pe banda alăturată, fie el motociclist, biciclist sau conducător auto. Din păcate numărul accidentelor în care sunt implicaţi motocicliştii a atins cote alarmante.

Din acest motiv cei de la clubul Silver Pistons au realizat un clip care încearcă să sensibilizeze şi să tragă un semnal de alarmă. Campaniile de acest gen au început să vină şi din partea poliţiei, ceea ce este un pas înainte, dar va mai trece mult timp până când participanţii la trafic îşi vor însuşi bunele maniere şi respectul faţă de trafic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.