Cască Schuberth Race

Pilotul german colaborează cu producătorul Schuberth pentru producerea unei noi căşti de protecţie.

Cască Schuberth Race Cască Schuberth Race
Schuberth RaceCampion de şapte ori în Formula 1 şi de curând pilot amator în cursele de motociclism, Michael Schumacher îşi oferă sprijinul pentru realizarea unui nou produs Schuberth, o cască de protecţie cu un nivel ridicat de siguranţă. "În timpul cât am fost în Formula 1 am apreciat modul curat şi rapid în care lucrează oamenii de la Schuberth. Atenţia la detalii a fost în particular importantă pentru mine şi nu am de gând în viitor să las ceva la voia întâmplării"

Momentan nu există mai multe informaţii despre noua cască, însă vă vom anunţa atunci când vom avea şi noi mai multe detalii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.