Câţiva români au făcut un ghid moto profesionist pentru Munţii Apuseni

Autor: Iulian Dnistran 30 mai 2015 Știri auto

Carpathian 2 Wheels Guide este primul ghid turistic din România dedicat motocicliştilor locali sau străini. Prima ediţie a ghidului se axează pe zona Munţilor Apuseni şi cuprinde nu mai puţin de 27 de trasee, scrie PeMotoare.ro.

Potrivit sursei citate, traseele incluse sunt împărţite în mai multe categorii – asfalt, soft enduro şi adventure, iar toate vin însoţite de hărţi detaliate tipărite şi track-uri GPS în format digital, ca să nu te pierzi navigând frumuseţile împădurite ale patriei.

În spatele proiectului stau Călin Nucuţă şi Sabin Potinteu, însă de-a lungul timpului şi-au arătat susţinerea o sumedenie de oameni, printre care şi Bogdan Baraghin (fotograf) şi Mihai Barbu (care a mers pe două roţi până în Mongolia şi a scris o carte despre asta – „Vând kilometri”).

Ghidul Munţilor Apuseni e tipărit în format A5, ca să încapă în majoritatea genţilor de rezervor, iar prima parte – 75 de pagini – este formată din hărţi detaliate.

Pe lângă trasee, în ghid găseşti şi atracţii turistice, unităţi de cazare, rute adiacente şi alte informaţii utile.

Ghidul Carpathian 2 Wheels Guide, ediţia 1 – Munţii Apuseni, poate fi cumpărat de aici la preţul de 79 de lei plus transport, ceea ce ni se pare un chilipir pentru cantitatea uriaşă de muncă depusă. Ca să te convingi că merită investiţia, băieţii au pus la dispoziţie şi un traseu gratuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide