Ce se întâmplă atunci când o motocicletă pierde roata spate

Sau mai bine zis, priviţi ce se întâmplă atunci când spiţele roţii spate se rup. Accidentul s-a întâmplat într-o cursă de Superbike pe circuitul Donington Park.

Ceea ce s-a petrecut pe circuitul din Superbike într-o etapă de Superbike teoretic nu are voie să se întâmple. Practic spiţele roţii spate a motocicletei lui Maxime Berger s-a rupt, ceea ce a făcut ca roata să iasă din cadru. Incidentul s-a pretrecut cum nu se putea mai prost. Într-o ieşire dintr-o curbă cu un urmăritor "călare" pe Maxime Berger.

Norocul a fost de partea lui Berger, curba în care a cedat janta a fost una de viteză redusă, iar pilotul din spate a avut prezenţă de spirit, a frânat violent şi a evitat, probabil, o tragedie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.