Chinezii au copiat şi un Tomahawk

Autor: Silviu Draganescu 06 aug. 2008 Știri auto

La prima groapa se rupe-n douaVă mai amintiţi de monstrul american de la Detroit, denumit Tomahack şi dezvoltat de cei de la Dodge? Aceştia au pus un motor V10 de 8,3 litri şi 500 de cai putere pe o motocicletă cu două roţi pe faţă şi două pe spate şi chiar dacă nu au construit-o cu scopul de a lansa un model de serie, până la urmă au asamblat 10 unităţi doar pentru a fi vândute cu peste jumătate de milion de dolari fiecare. Inutil de spus că numărul comenzilor a fost mult mai mare, în ciuda faptului că motocicleta nu putea fi folosită pe drumurile publice.

Iată că şi chinezii au vrut să copieze acest model şi dacă şi-au pus în gând aşa ceva, au şi reuşit. Denumită KMD K-007 Tron Bike MC-06, motocicleta arată ca un Tomahack şi atât. Pentru că preţul este de doar 1398 de dolari iar propulsia este asigurată de un imens motor de 150 cc care dezvoltă 10 CP. Dar, precum modelul american, nu este legal să circuli cu ea pe stradă. Cine doreşte să cumpere totuşi aşa ceva, poate încerca aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide