Chinezii au copiat şi un Tomahawk

Chinezii pot fi numiţi maeştrii în copiat şi dacă au ajuns să imite până şi conceptele de motociclete înseamnă că nimic nu îi mai poate opri.

Chinezii au copiat şi un Tomahawk Chinezii au copiat şi un Tomahawk

La prima groapa se rupe-n douaVă mai amintiţi de monstrul american de la Detroit, denumit Tomahack şi dezvoltat de cei de la Dodge? Aceştia au pus un motor V10 de 8,3 litri şi 500 de cai putere pe o motocicletă cu două roţi pe faţă şi două pe spate şi chiar dacă nu au construit-o cu scopul de a lansa un model de serie, până la urmă au asamblat 10 unităţi doar pentru a fi vândute cu peste jumătate de milion de dolari fiecare. Inutil de spus că numărul comenzilor a fost mult mai mare, în ciuda faptului că motocicleta nu putea fi folosită pe drumurile publice.

Iată că şi chinezii au vrut să copieze acest model şi dacă şi-au pus în gând aşa ceva, au şi reuşit. Denumită KMD K-007 Tron Bike MC-06, motocicleta arată ca un Tomahack şi atât. Pentru că preţul este de doar 1398 de dolari iar propulsia este asigurată de un imens motor de 150 cc care dezvoltă 10 CP. Dar, precum modelul american, nu este legal să circuli cu ea pe stradă. Cine doreşte să cumpere totuşi aşa ceva, poate încerca aici.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.