Dainese D-Air Racing

Dainese D-Air Racing a dezvoltat primul airbag portabil, independent de motocicletă, destinat deocamdată piloţilor profesionişti.

Sistemul D-Air Racing a fost conceput pentru piloţii profesionişti, dar şi pentru amatorii care se avântă pe circuite omologate. Costumul este înzestrat cu un ansamblu de trei accelerometre, trei detectoare de rotaţie a corpului şi un sistem GPS. După deschiderea airbag-ului, acesta va fi rapid înlăturat, iar pilotul va putea în unele situaţii chiar să continue cursa. Echipamentul se umflă în mai puţin de 40 de milisecunde protejând cutia toracică, umerii şi gâtul pilotului. Bineînţeles, el nu înlocuieşte şi casca de protecţie.

mai multe pe www.go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.